Osona Salut Mental. CHV - Vic, Barcelona

Dirección: Carrer de Sant Miquel Xic, 2, 08500 Vic, Barcelona, España.
Teléfono: 937027787.
Página web: chv.cat.
Especialidades: Servicio de salud mental.
Otros datos de interés: Acceso para sillas de ruedas, Aparcamiento adaptado para sillas de ruedas, Aseo adaptado para sillas de ruedas, Aseos, Se aceptan nuevos pacientes.
Opiniones: Esta empresa tiene 11 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 2.1/5.

Ubicación de Osona Salut Mental. CHV

Osona Salut Mental. CHV Carrer de Sant Miquel Xic, 2, 08500 Vic, Barcelona, España

Horario de Osona Salut Mental. CHV

  • Lunes: 8:00–19:00
  • Martes: 8:00–19:00
  • Miércoles: 8:00–19:00
  • Jueves: 8:00–19:00
  • Viernes: 8:00–15:00
  • Sábado: Cerrado
  • Domingo: Cerrado

Osona Salut Mental. CHV es un centro especializado en ofrecer servicios de salud mental en la ciudad de Vic, Barcelona, España. Se encuentra ubicado en Carrer de Sant Miquel Xic, 2, 08500 Vic. Con un enfoque en brindar atención y apoyo a aquellos que requieren ayuda en este ámbito tan importante para el bienestar integral.

Entre sus especialidades se destaca su servicio de salud mental, proporcionando un espacio seguro y profesional para abordar diferentes problemáticas emocionales y psicológicas.

Además, Osona Salut Mental. CHV cuenta con instalaciones adaptadas para personas con movilidad reducida, como acceso para sillas de ruedas, aparcamiento adaptado y aseos adaptados, lo que facilita la visita a aquellos pacientes que necesitan de estas comodidades.

Si estás buscando un lugar donde recibir atención en salud mental, este centro puede ser una excelente opción. Con un total de 11 valoraciones en Google My Business, la opinión media es de 2.1/5, lo que refleja la experiencia de quienes han confiado en sus servicios.

Para contactar con Osona Salut Mental. CHV, puedes llamar al 937027787 o visitar su página web para obtener más información y concertar una cita. No dudes en dar el paso hacia tu bienestar emocional y ponerte en manos de profesionales capacitados en el ámbito de la salud mental.

Recuerda que cuidar de tu salud mental es fundamental, y Osona Salut Mental. CHV está aquí para brindarte el apoyo y la atención que necesitas. ¡No dudes en contactarlos y dar el primer paso hacia tu bienestar emocional!

Opiniones de Osona Salut Mental. CHV

Osona Salut Mental. CHV - Vic, Barcelona
Salah Kham
1/5

3 meses esperando el informe que pedi de mi hijo porque lo necesitaba mi abogada cuando en un principio me dijeron 1 mes y para colmo cuando voy a buscar el dichoso informe(constaba de 3 lineas). Verguenza me tendria que dar para trabajar ahi. A dia de hoy sigo reclamando un informe como dios manda pero ahora te ponen a la espera durante 20 min y luego cuelgan. En fin…

Osona Salut Mental. CHV - Vic, Barcelona
Cristobal Gavira Garcia
3/5

Lo han remodelado todo lo que antes era salut mental,ahora es todo cambiado obras nuevas y su estética.Para mi merece un gran mérito y avance.

Osona Salut Mental. CHV - Vic, Barcelona
Анастасия Волкова
5/5

¡Hay muy buenos médicos trabajando aquí! Gracias a todos por ayudar a mi hijo ❤️

Osona Salut Mental. CHV - Vic, Barcelona
Nil Mir Pallarols
1/5

Son la pitjor calanya que et pugis imaginar, la meva parella ha tingut la desgracia d'anar-hi i ho puc confirmar. Explico:
- La primera setmana et tracataran com la persona mes important del mon perque agafis confiança, no et preocupis que durarà poc.
- A partir de la segona-tercera setmana ja començes a parlar amb els companys i veus que els "metges" cada cop fan menys coses.
- En aquest punt ja es tot horrible, si no fas el "papelon" guanyador d'un Oscar ja et dic jo que passaran de tu com si no hi fossis. Si intentes estar millor o tens problemes mentals que impedeixin mostrar les teves emocions correctament no et faran ni cas.
- Un cop vegis que no fan res i començis a empitjorar de manera dràstica, et dirant que es normal, que al fer canvis, la gent sol tenir una petita caiguda. Vaja, pel que sembla es normal que la majora de gent en aquest punt vulgi marxar o directament agafi alta voluntaria ja que no servirà de res, al contrari, tindras mes pensaments autolesius i a sobre sentiras que perds el temps.
- Si per alguna rara casualitat veuen que aquest comportament o tu mateix expreses aquesta realitat, et tractaran de boig, de inventor o de que veus coses que no son i tot "l'equip medic" (entre cometes perque son mes una panda de pallasos) set posara en contra com si fossis un autentic delinqüent. També intentaran contactar amb els teus familiars, a mi en aquest cas, i parlaran amb tu per tal fer-te veure que ells treballen molt que son molt bons i que en realitat el pacient ho esta exagerant tot.
- Si la opinio del pacient no canvia o no es dona de baixa, no et preocupis que ja se'n encarregen ells de fer-te fora, (alta forçada) sense cap mena de explicació ni coherencia. Remarca en aquest punt que no intentaran fer veure que han fet alguna cosa. Posaran la primera cosa que els hi passi pel cap aquell dia en el document d'alta i fora. Tancat amb exit!
- Per si penses que en aquest punt hi ha alguna cosa a millor, va a pijtor, un cop et donen una "alta" falça i plena de errors per tal de que no pugis fer res, també et donen una recepta erronea per que no la pugis seguir correctament.
Dit tot això i encara em deixo coses per resumir una mic, queda clar que mes que un hospital on ajuden ES UN CIRC ON ES RIUEN DE PACIENTS I FAMILIARS!!!!

Osona Salut Mental. CHV - Vic, Barcelona
angel farres portet
1/5

La pitjor experiencia de la meva vida donen certificats de discapacitat per enriqui els empresaris millior anar en un psiquiatre privat I amb poques visites et donara un diagnostic fiable i no Sera
Totalment fals com fan aquets de vic que et tracten com si fosis Tontu aquets psiquiatras per mi que estan comprats ja que despres de fer-me un diagnostic chungu I tractar-me com si fos un malal (Claudia martinez) vaig anar a un dels millors psiquiatras de Barcelona I em va dir que jo estava molt be que no tenia re

Osona Salut Mental. CHV - Vic, Barcelona
Míriam RRR
1/5

NEFAST. El tema està fatal. Som a març de 2023 i estic esperant visita des de desembre de 2021. Malgrat trucar i reiterar que és molt urgent, m'han anat posposant les visites durant gairebé dos anys. Truco i em diuen que no s'hi pot fer res... (els que atenen les trucades si no saben què dir-te al respecte pengen directament).

Osona Salut Mental. CHV - Vic, Barcelona
Elisabet Casado Manteca
5/5

Està molt bé, tant adaptat per cadires de rodes, com per a dults , com per a nens petits. I tenen també bombones anti incendis. Està molt bé prepara't. Per tothom.

Osona Salut Mental. CHV - Vic, Barcelona
Alberto Cardosa Sanz
1/5

Dsd

Subir