PSICÒLOGA NATÀLIA - Ripoll, Girona

Dirección: Carretera de Barcelona, 18, 17500 Ripoll, Girona, España.
Teléfono: 676339694.
Página web: centrenatsalut.com.
Especialidades: Psicólogo.
Otros datos de interés: Aseo adaptado para sillas de ruedas, Asientos adaptados sillas de ruedas, Aseos, Amigable con la comunidad LGTBI+, Espacio seguro para personas transgénero, Se necesita cita, Se aceptan nuevos pacientes.
Opiniones: Esta empresa tiene 42 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 4.9/5.

Ubicación de PSICÒLOGA NATÀLIA

PSICÒLOGA NATÀLIA Carretera de Barcelona, 18, 17500 Ripoll, Girona, España

Horario de PSICÒLOGA NATÀLIA

  • Lunes: 8:00–20:00
  • Martes: 8:00–20:00
  • Miércoles: 8:00–20:00
  • Jueves: 8:00–20:00
  • Viernes: 8:00–20:00
  • Sábado: Cerrado
  • Domingo: Cerrado

Psicóloga Natàlia es un centro de salud mental ubicado en Ripoll, Girona, España. Dirigido por la reconocida Psicóloga Natàlia, este centro se especializa en ofrecer servicios de psicología para atender las necesidades emocionales y mentales de sus pacientes.

Con una ubicación privilegiada en la Carretera de Barcelona, 18, Psicóloga Natàlia se destaca por su compromiso con la comunidad y su enfoque inclusivo. Además, cuenta con instalaciones adaptadas para personas con movilidad reducida, siendo un espacio amigable con la comunidad LGTBI+ y seguro para personas transgénero.

Para contactar con Psicóloga Natàlia, puedes llamar al 676339694 o visitar su página web oficial: centrenatsalut.com. En su sitio web encontrarás información detallada sobre sus servicios, horarios de atención y la posibilidad de solicitar una cita previa.

Las especialidades de Psicóloga Natàlia abarcan diversas áreas de la psicología, brindando apoyo profesional y personalizado a cada paciente. Además, su equipo de profesionales altamente cualificados garantiza un trato cercano y empático, promoviendo un ambiente de confianza y bienestar.

Con una opinión media de 4.9/5 basada en 42 valoraciones en Google My Business, Psicóloga Natàlia destaca por la calidad de sus servicios y la satisfacción de sus pacientes. Su compromiso con la excelencia y el cuidado integral de la salud mental la convierten en una opción confiable y recomendada en la comunidad.

Si estás buscando un espacio seguro, inclusivo y profesional para abordar tus inquietudes emocionales y mentales, Psicóloga Natàlia es la elección ideal. No dudes en ponerte en contacto a través de su página web y dar el primer paso hacia tu bienestar emocional y mental.

Opiniones de PSICÒLOGA NATÀLIA

PSICÒLOGA NATÀLIA - Ripoll, Girona
Ariadna Macias Garcia
5/5

Hacia tiempo que buscaba ayuda profesional, y me recomendaron este, estoy muy contenta del servicio, y me ha sido muy útil para superar mis miedos, problemas,etc

Lo recomiendo 100%

PSICÒLOGA NATÀLIA - Ripoll, Girona
Dominika Bratekova
5/5

Una psicóloga excepcional, muy profesional, cercana y humana.

PSICÒLOGA NATÀLIA - Ripoll, Girona
vir pe
5/5

Todo perfecto!
Volveré sin dudarlo

PSICÒLOGA NATÀLIA - Ripoll, Girona
Spdy
5/5

Si hagués de descriure amb una sola paraula a la Natàlia, aquesta sens dubte seria" gràcies", he acudit en altres ocasions a psicòlegs, però mai m'he trobat tan còmode, amb tanta tendresa i comprensió, m'ha ajudat molt i gràcies a ella estic podent sortir d'un dels molts entrebancs que et posa la vida. Una gran professional i millor persona.
De vegades la vida no és gens fàcil, i si un té sentiments o emocions per sobre de la mitja i un no és capaç ni de gestionar ni de comprendre el perquè d'aquestes emocions i sentiments, parlar amb ella, és una cura per la teva ànima, t'ofereix les eines adequades per gestionar aquelles emocions negatives o incompreses per tu. Moltes gràcies per tot Natàlia

PSICÒLOGA NATÀLIA - Ripoll, Girona
Cristina Ordeix Barrios
5/5

La Natàlia és una gran professional ja que en cada sessió m'ha transmès una gran dedicació per la seva feina, fruit de la seva passió. Amb ella he après tècniques que faig servir en el meu dia a dia per buscar l'equilibri, per acaronar l'estrès i convertir-lo en aliat .M'ha ensenyat a fer un procés de introspecció, a mirar-me amb amor i definir objectius que com ella diu, és senzillament "Just do it". Amb això he incrementat la meva confiança tan cap a mi mateixa com en el meu entorn i sobretot a ser conscient que la clau de la felicitat "només depèn de tu", com ella sempre remarca. Recomano fortament el seu guiatge perquè gràcies a tota aquesta psicologia, la qualitat de vida pot canviar radicalment.

PSICÒLOGA NATÀLIA - Ripoll, Girona
Sonia Tarre
5/5

La Natàlia es una gran professional. A nosaltres ens ha donat diferents tècniques per poder millorar el dia a dia. La nostre filla hi va molt a gust, i a més a més li proporciona eines per créixer emocionalment. A destacar la seva mà esquerra alhora de tractar a la nostra filla i la conexió que tenen elles dues. Molt recomanable.

PSICÒLOGA NATÀLIA - Ripoll, Girona
Cesc Sole
5/5

Estic orgullòs d'haver-me posat en mans de la Natàlia. Gran professional i millor persona. M'ha canviat molts aspectes de la vida per millor. Cada sessió he après i he millorat alguna cosa, que això és el final el que ens fa crèixer.

PSICÒLOGA NATÀLIA - Ripoll, Girona
Mireia Colomer
5/5

La Natàlia és una gran professional de la salut que va directa al motiu pel que vas a la consulta sense donar mil voltes, tot aplicant mètodes de psicologia demostrats científicament. Ella és agradable, eficaç i pràctica. Jo no dubtaria pas en posar-me a les seves mans!!

Subir